پاسپورت دوم برای کسانی که سرمایه و پولی در دست دارند، پیشنهاد خوبی محسوب می‌شود. در قسمت اول این مقاله به معرفی ۸ کشوری که می‌توانید با پول اقدام به خرید پاسپورت دوم کنید پرداختیم. در ادامه به ۹ کشور دیگر از جهان که به شما اجازه زندگی و اقامت می‌دهد را معرفی می‌کنیم.

مطالعه قسمت اول

دریافت پاسپورت آنتیگوا و باربودا از ۲۵۰ هزار دلار (۹۳۶ میلیون تومان)

سه روش برای دریافت تابعیت دوم و پاسپورت از طریق سرمایه‌گذاری در آنتیگوا و باربودا وجود دارد:

  • سرمایه‌گذاری حداقل ۴۰۰ هزار دلار در املاک
  • کمک به صندوق توسعه ملی از ۲۵۰ هزار دلار
  • سرمایه‌گذاری ۱/۵ میلیون دلاری در مشاغل پر ریسک موجود و تازه تاسیس

آنتیگوا

دریافت ویزای طلایی پرتغال از ۳۵۰ هزار یورو (۱،۳۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

Katz گفت: «برنامه ویزای طلایی پرتغال، برای سرمایه‌گذاران غیراروپایی سریع‌ترین روش رسیدن به مجوز اقامت معتبر است. ویزا در ابتدا یک سال اعتبار دارد و سپس در فواصل زمانی دوساله تا دو بار قابل تمدید است». متقاضیان و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند از طریق درخواست برای شهروندی در پرتغال، پس از شش سال اقامت دائم، پاسپورت دوم پرتغالی دریافت کنند. گزینه‌ها عبارتند از:

  • مشارکت ۵۰۰ هزار یورویی در یک صندوق که در کسب و کارهای کوچک و متوسط سرمایه‌گذاری می‌کند
  • داشتن املاک و مستغلات با ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو
  • ایجاد حداقل ۱۰ شغل در پرتغال

پرتغال

دریافت اقامت آمریکا از ۵۰۰ هزار دلار (۱،۶۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

در دهه گذشته، چینی‌ها ۷۵ درصد از ویزاهای سرمایه‌گذاری ایالات‌متحده را از آن خود کرده‌اند. بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، در طول این دوره این کشور حداقل ۷/۷ میلیارد دلار به دست آورده و بیش از ۴۰ هزار ویزا برای سرمایه‌گذاران چینی و خانواده‌هایشان صادر کرده است.

مقاله‌های مرتبط:

طبق گفته Katz، ویزا EB-5 موجب اقامت مشروط در ایالات‌متحده (معروف به گرین کارت) می‌شود که افراد پس از آن می‌توانند پاسپورت ایالات‌متحده را دریافت کنند.

دو سال پس از اخذ اقامت مشروط، سرمایه‌گذاران و خانواده‌های آن‌ها واجد شرایط اقامت دائم می‌شوند. گزینه‌های سرمایه‌گذاری به شرح ذیل است:

  • سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار دلاری در منطقه شغلی هدف (مرکز منطقه‌ای)
  • سرمایه‌گذاری مستقیم ۱ میلیون دلاری در یک شرکت تجاری آمریکایی

ایلات متحده آمریکا

دریافت ویزای طلایی اسپانیا از ۵۰۰ هزار یورو (۱،۸۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

شرکت Katz با برنامه اقامتی در اسپانیا سروکار ندارد، اما این کشور یک برنامه ویزای طلایی دارد که درنهایت می‌تواند منجر به دریافت تابعیت و پاسپورت دوم اسپانیا شود. این برنامه به موارد زیر نیاز دارد:

  • سرمایه‌گذاری حداقل ۵۰۰ هزار یورویی در املاک و مستغلات
  • پس از پنج سال، متقاضی می‌تواند اقامت دائم درخواست کند
  • پس از ۱۰ سال، افراد می‌توانند درخواست شهروندی کنند

اسپانیا

دریافت تابعیت بلغارستان از ۱ میلیون لوا بلغارستان (۱،۹۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

در بلغارستان دو گزینه سرمایه‌گذاری وجود دارد. گزینه اول سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاری به میزان یک میلیون لوا بلغارستان در اوراق مشارکت کاملا تضمین شده دولتی به مدت پنج سال است. بعد از این مدت، سرمایه بدون تعلق یافتن سود، به سرمایه‌گذار بازگردانده می‌شود. گزینه سریع برای دریافت پاسپورت دوم بلغارستان:

  • سرمایه‌گذاری به میزان ۱ میلیون لوا بلغارستان در اوراق قرضه تضمین شده دولتی
  • سرمایه‌گذاری به میزان ۱ میلیون لوا بلغارستان  دیگر، یک سال پس از آن
  • داشتن حداقل یک سال اقامت دائم
  • شما باید در هر دو طرح سرمایه‌گذاری، حداقل دو سال پس از دریافت شهروندی مشارکت کنید

بلغارستان

دریافت تابعیت کانادا از ۸۰۰ هزار دلار (۲،۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

برنامه مهاجرت سرمایه‌گذاری فدرال کانادا که به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها در زمان اجرای خود در اواخر دهه ۸۰ شناخته شد، اکنون اجرا نمی‌شود. Katz گفت: «در گذشته، بیشتر متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری، به کانادا مهاجرت می‌کردند و این طرح را به یک برنامه مهاجرتی بسیار قدرتمندی تبدیل کرده بود». برنامه کانادا در دهه گذشته، حدود ۲/۴ میلیارد دلار از طریق سرمایه‌گذاران چینی به دست آورده است.

بر اساس گزارش Katz، با وجود اینکه این برنامه با استقبال هزاران نفر روبرو شد، در اواخر سال ۲۰۰۰ دولت کانادا پذیرش مهاجران سرمایه‌گذاری را کاهش داد. آن‌ها در سال ۲۰۱۴ این برنامه را به پایان رساندند و اعلام کردند که «اقامت کانادایی به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای کم‌ارزش شده» و منافع اقتصادی کمی به دست آمده است. Katz اظهار داشت: «تعداد ۵۰ هزار نفر در صف انتظار وجود دارند که درخواست‌های آنان لغو و به آن‌ها بازگردانده شده است».

Katz افزود: «با این حال، برخی از استان‌های کانادا مانند کبک، برنامه‌های کوچک خود را دارند. استان کبک حداقل ۱/۹ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران چینی به دست آورده است، درحالی که سالانه فقط حدود ۱۵۰۰ نفر را قبول می‌کند که در مقایسه با گذشته، که سهمیه سالیانه وجود نداشت، این رقم بسیار ناچیز است. به‌منظور واجد شرایط شدن برای اخذ پاسپورت دوم کانادا:

  • متقاضیان شهروندی باید مدت سه سال، در یک بازه‌ی زمانی چهارساله، در کشور اقامت داشته باشند
  • متقاضیان باید دارای ثروت خالص قانونی به میزان حداقل ۱/۶ میلیون دلار کانادا باشند
  • متقاضیان باید حداقل سه سال تجربه در برنامه‌ریزی، امور مالی، منابع انسانی یا مدیریت عمومی داشته باشند
  • متقاضیان باید هدف خود را از اقامت در استان کبک اعلام کنند و توافقنامه‌ای را برای سرمایه‌گذاری ۸۰۰ هزار دلاری  امضا کنند

کانادا

دریافت اقامت استرالیا از ۱/۵ میلیون دلار استرالیا (۳،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

استرالیا دارای یک برنامه اقامتی است که در بلندمدت می‌تواند به تابعیت آن منجر شود؛ اما این برنامه بسیار گران‌قیمت است. آنچه شما نیاز دارید:

  • ثروت شخصی خالص به میزان حداقل ۲/۲۵ میلیون دلار استرالیا که متقاضی قبل از درخواست باید آن را داشته باشد
  • سرمایه‌گذاری به میزان ۱/۵ میلیون دلار استرالیا در یک پروژه یا شرکت استرالیایی که به نوبه خود به اقتصاد استرالیا کمک خواهد کرد

استرالیا

دریافت پاسپورت قبرس از ۱/۵ میلیون یورو (۵،۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

طبق گزارش Arabian Business، قبرس گران‌ترین برنامه اقامت از طریق سرمایه‌گذاری را دارد. گزینه‌های سرمایه‌گذاری کنونی عبارتند از:

  • سرمایه‌گذاری در املاک به میزان ۲ میلیون یورو
  • داشتن حداقل ۵۰۰ هزار یورو سرمایه و محل اقامت شخصی در قبرس به ارزش حداقل ۱/۵ میلیون یورو

قبرس

دریافت اقامت نیوزیلند از ۳ میلیون دلار نیوزلند (۷،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان)

اقامت در نیوزیلند، بر اساس تحلیل‌ها، گران‌ترین برنامه است. شما دو گزینه برای اقامت دارید:

  • سرمایه‌گذاری به میزان ۳ میلیون دلار نیوزلند به مدت ۴ سال
  • سرمایه‌گذاری به میزان ۱۰ میلیون دلار نیوزلند به مدت سه سال

اگر با مسیر چهارساله پیش می‌روید، به حداقل سه سال تجربه کسب و کار نیاز دارید. به‌زودی برنامه سرمایه‌گذاری ویژه مونته نگرو اعلام خواهد شد. در آخر، Katz اشاره کرد که او در حال همکاری با دولت مونته نگرو است تا به زودی یک برنامه سرمایه‌گذاری ویژه ایجاد کنند. او گفت: «به‌محض اجرایی شدن برنامه، اقامت موقت مونته نگرو می‌تواند از طریق اشتغال، تحصیلات و تبادل دانشجویان بین‌المللی، درمان‌های پزشکی، پیوند خانوادگی و دلایل دیگر به دست آید».

نیوزلند

در اینجا به چگونگی اجرای این برنامه برای اخذ پاسپورت دوم از نیوزیلند خواهیم پرداخت:

  • اجازه اقامت موقت را می‌توان در یک ماه اخذ کرد. این مجوز، مدت یک سال اعتبار داشته و قابلیت تمدید دارد
  • پس از یک دوره پنج ساله، اقامت موقت می‌تواند دائمی شود
  • متقاضیان می‌توانند پس از ۵ سال زندگی در قالب اقامت دائم در مونته نگرو، برای دریافت اقامت مونته نگرو درخواست بدهند
انتشار : ۲۶ تیر ۱۳۹۶
مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − دوازده =

کانال تلگرام